2016.

10 de gener

A la Parroquia de Sant Ildefons (Carrer de Madrazo, 92, 08021 Barcelona)  Missa núm. 5, en la bemoll major, D 678, de Franz Schubert(1797-1828) amb el Cor de la UB (Jordi-Lluís Rigol, direcció), la Schola Cantorum de la UB (Carles Gumí, direcció) i l'Orquestra Universitat de Barcelona (Carles Gumí, direcció). Solistes: Marta Arbonés, soprano; Eulàlia Fantova, mezzo; José Cabrero, tenor i Lluís Sintes, baríton. Carles Gumí, direcció

 

2015

17 i 18 de desembre

Al Paranimf de la Universitat de Barcelona . Missa núm. 5, en la bemoll major, D 678, de Franz Schubert(1797-1828) amb el Cor de la UB (Jordi-Lluís Rigol, direcció), la Schola Cantorum de la UB (Carles Gumí, direcció) i l'Orquestra Universitat de Barcelona (Carles Gumí, direcció). Solistes: Marta Arbonés, soprano; Eulàlia Fantova, mezzo; José Cabrero, tenor i Lluís Sintes, baríton. Carles Gumí, direcció

18 de setembre

Concert Sch..., al Reial Monestir de Sant Cugat. Música sacra de compositors del primer barroc alemany, amb acompanyament instrumental

27 de juny

Concert Sch..., a l'església de la Soledat, d'Igualada. Música sacra de compositors del primer barroc alemany, amb acompanyament instrumental

21 de juny

Concert Sch..., a la Capella Evangèlica de parla alemanya, de Barcelona

13 de juny

Actuació privada (casament)

25 de gener

Concert De l'església a la plaça, a l'Auditori L'Orfeó, de Vic. Peces sacres i profanes, principalment de compositors catalans d'èpoques diverses

11 de gener

Concert De l'església a la plaça, a l'església de Sant Ildefons, de Barcelona. Peces sacres i profanes, principalment de compositors catalans d'èpoques diverses

 

2014

28 de juny

A l'església Major del Reial Monestir de Santa Maria de Poblet. Interpretació de polifonia hongaresa

14 de juny

A la Parroquia de Sant Ildefons (Carrer de Madrazo, 92, 08021 Barcelona). Interpretació de polifonia hongaresa i catalana del segle XX

15 de maig 

A l'església de Sant Pere de les Puel·les (Pl. de Sant Pere, Barcelona). Concert MAIG CORAL del BARCELONÈS (organitzat per la FCEC) amb el Cor de la Universitat de Barcelona Interpretació de polifonia hongaresa del segle XX

19 de gener

A l'església de Sant Esteve de Granollers. Magnificat de C.P.E. Bach, el motet Lobet den Herrn de J.S. Bach i nadales traditionals catalanes. Amb Lorena Garcia, soprano, Eulàlia Fantova, contralt; Aniol Botines, tenor; Daniel Morales, baríton; Vicenç Prunés, orgue; i Clara Hernàndez, violoncel.

12 de gener

Concert de Nadal a la parròquia de Sant Ildefons (Barcelona). Magnificat de C.P.E. Bach, el motet Lobet den Herrn de J.S. Bach i nadales traditionals catalanes. Amb Lorena Garcia, soprano; Eulàlia Fantova, contralt; Aniol Botines, tenor; Daniel Morales, baríton; Josep Garcia, orgue; i Clara Hernàndez, violoncel.

8 de gener

A l'Oratori Interconfessional Tibidabo del Tanatori de la Ronda de Dalt (Barcelona) Magnificat de C.P.E. Bach, el motet Lobet den Herrn de J.S. Bach i nadales traditionals catalanes. Amb Lorena Garcia, soprano; Eulàlia Fantova, contralt; Aniol Botines, tenor; Daniel Morales, baríton; Vicenç Prunés, piano; i Clara Hernàndez, violoncel.


2013

28 de setembre

Concert a Hostafrancs (27/09/2013)

A l'església de Sant Àngel Custodi de Barcelona, dins de la IX Trobada de Cant Coral, amb motiu de la Festa Major d'Hostafrancs. Concert compartit amb l'Orfeó Atlàntida.

7 de setembre

Actuació privada (casament)

2 de juny

Concert a l'església de Sant Ildefons de Barcelona. Programa: Ouverture en mi menor, de G. P. Telemann i Chandos Anthems número 9 "O praise the Lord with one consent" i número 11 "Let God arise" de G. F. Händel. Amb Marta Garcia, soprano, Hugo Bolívar, alto, Albert Riera, tenor, Jordi Ricart, baix, l'Orquestra Barroca Catalana i Daniel Tarrida, clave, sota la direcció de Pau Jorquera i Bordonau.

24 de maig

Participació en el cicle Maig Coral del Barcelonès, de la FCEC, a l'Església de Sant Pere de les Puel·les de Barcelona. Interpretació de Magnificat i Nunc dimitis de H. Purcell i dels números corals dels Chandos Anthems núms. 9 i 11 de G. F. Händel, amb l'acompanyament de Jordi Humet Alsius al piano. Direcció, Pau Jorquera i Bordonau. Concert compartit amb la Capella de Música de Santa Maria del Pi de Barcelona.

13 de gener

Concert de Nadal a la residència d'avis El Salí de Sant Andreu del Palomar (Barcelona). Magnificat i Nunc dimitis de H. Purcell, Joia en el món de G. F. Händel, la suite de nadales populars catalanes Llum de Nadal de J. Baucells, i altres nadales tradicionals catalanes.


2012

29 de desembre

Intervenció a la missa de benedicció de les campanes de Santa Maria del Mar (Barcelona). S'interpreten els motets Magnificat i Nunc dimitis de H. Purcell, i altres peces de caràcter nadalenc.

22 de desembre

Concert de Nadal a la parròquia de Sant Ildefons (Barcelona). Madrigals anglesos del segle XVII, Magnificat i Nunc dimitis de H. Purcell, nadales angleses harmonitzades per J. Rutter, R. Thompson i C. Wood, la suite de nadales populars catalanes Llum de Nadal de J. Baucells, i altres nadales tradicionals catalanes.

juliol

Pau Jorquera i Bordonau, nou director.
Jordi Roselló, nou president.

1 de juliol

Concert extraordinari a l'Auditori Pérez Moya de les Cotxeres de Sants. Repetició del programa del dia 30 de juny.

30 de juny

Concert del 40 aniversari del Cor L'Amistat de Premià de Mar.
Interpretació de la Missa núm. 2 en Sol Major, D 167, de F. Schubert, i la Gran Missa en Do menor, KV 427, de W. A. Mozart. Amb els solistes Ulrike Haller, soprano; Carme Murio, mezzosoprano; Alberto Canet-Muga, tenor; Lluís Sintes, baríton; l'Orfeó de Sants, la Camerata Impromptu, la Coral L'Amistat de Premià de Mar; i l'Orquestra Barcelona Filharmonia. Direcció, Daniel Antolí i Plaza.

17 de juny

Concert de cloenda de la temporada de l'Orquestra Barcelona Filharmonia de l'Orfeó de Sants. A l'Auditori Pérez Moya de les Cotxeres de Sants.
Interpretació de la Missa núm. 2 en Sol Major, D 167, de F. Schubert, i el Cantique de Jean Racine de Gabriel Fauré (en l'harmonització orquestral de John Rutter). Amb els solistes Ulrike Haller, soprano; Alberto Canet-Muga, tenor; Lluís Sintes, baríton; l'Orfeó de Sants, la Camerata Impromptu, la Coral L'Amistat de Premià de Mar; i l'Orquestra Barcelona Filharmonia. Direcció, Daniel Antolí i Plaza.

25 de maig

Participació en el cicle Maig Coral del Barcelonès, de la FCEC, a l'Església de Sant Pere de les Puel·les de Barcelona. Madrigals anglesos dels segles XVII i XVIII (Dowland, Gibbons, Melvill, Morley, Pilkington, Wilbye). Direcció, Josep Benet. Concert compartit amb el Cor Bruckner i el Cor Diaula.

28 d'abril

Concert dins del cicle Primavera Coral a Urgell, a l'Església Adventista del Setè Dia (c. Urgell 133, Barcelona), interpretant un programa de madrigals anglesos dels segles XVII i XVIII (Dowland, Gibbons, Melvill, Morley, Pilkington, Wilbye) i cançons americanes del segle XX (populars, espirituals negres, Gershwin, Bernstein, etc.). Direcció, Josep Benet.

14 i 15 de gener

Concerts de Nadal a la parròquia de Sant Ildefons (Barcelona).

Simfonia núm. 2, op. 52 "Lobgesang", de Felix Mendelssohn, per a solistes, cor i orquestra. Contrapunto Vocale (dir., Josep Benet); Schola Cantorum de la Universitat de Barcelona (dir., Carles Gumí); Cor de la Universitat de Barcelona (dir., Jordi-Lluís Rigol) i membres del Cor Vivace (dir., Tomàs Rosado); Orquestra Universitat de Barcelona; Marta Arbonés, soprano; Roser Valdivieso, soprano; Josep Benet, tenor; Carles Gumí i Prat, director.


2011

15 i 16 de desembre

Concerts dins el cicle Música a la Universitat, al Paranimf de la Universitat de Barcelona (Barcelona). Interpretació de la Simfonia núm. 2, op. 52 "Lobgesang", de Felix Mendelssohn, per a solistes, cor i orquestra. Amb la Schola Cantorum i el Cor de la Universitat de Barcelona i membres del Cor Vivace; l'Orquestra Universitat de Barcelona; Marta Arbonés, soprano; Roser Valdivieso, soprano; Josep Benet, tenor. Direcció, Carles Gumí i Prat.

Pots escoltar un enregistrament del concert del 16 de desembre aquí.

 

Foto Camprodon
Concert al Monestir de Sant Pere de Camprodon (15/10/2011)

 

18 d'octubre

Actuació privada (acte acadèmic IEC).

15 d'octubre

Concert a Camprodon, dins del cicle Catalunya Coral de la FCEC. Cançons americanes del segle XX (populars, espirituals negres, Gershwin, Bernstein, etc.). Direcció, Josep Benet. Concert compartit amb la Coral Camprodon i laCoral Veus de Gualba.

setembre

Teresa Marfull, presidenta.
Josep Benet es fa càrrec interinament de la direcció.

17 de juny

Concert de final de curs, a la Parròquia de Maria Auxiliadora de Barcelona. Música sueca i americana del segle XX (Lundvik, Gershwin, Copland, Bernstein, Mancini, populars, espirituals negres). Concert compartit amb el Cor de Cambra I Dilettanti (Esther Doñate, direcció).

7 de maig

Actuació privada (casament).

5 de maig

Concert al cicle Primavera Coral de Sarrià-Sant Gervasi, a l'Espai Cultural Pere Pruna de Barcelona. Música anglesa, sueca i americana del segle XX (Copland, Lundvik, Erb, Mancini, Rodgers, espirituals negres). Concert compartit amb els cors L'Elèctric i Mata de Jonc.

10 d'abril

Concert al Cercle Catòlic de Gràcia. Música anglesa, sueca i americana del segle XX (Vaughan Williams, Barber, Copland, Lundvik, Mancini, Erb i espirituals negres), amb acompanyament de Jesús Silvestre, piano.

16 de gener

Concert de Nadal a la parròquia de Sant Ildefons (Barcelona).

"Messa di Gloria", de Giacomo Puccini, per a solistes, cor i orquestra. Contrapunto Vocale (dir., Emili Fortea); Schola Cantorum de la Universitat de Barcelona (dir., Carles Gumí); cantaires dels cors de la Universitat de Barcelona i del Cor Vivace (dir., Tomàs Rosado); Orquestra Universitat de Barcelona; Raül Poblet, tenor; Jordi Ricart, baix. Carles Gumí i Prat, director.


Foto Santa Àgata
Concert a la Capella de Santa Àgata (24/10/2010)
(més fotos a Picasa Albums de Google)
Fotos de Jordi Vidal

2010

16 i 17 de desembre

Concerts dins el cicle Música a la Universitat, al Paranimf de la Universitat de Barcelona (Barcelona). Interpretació de la "Messa di Gloria", de Giacomo Puccini, per a solistes, cor i orquestra. Amb la Schola Cantorum de la Universitat de Barcelona; membres de cors de la Universitat de Barcelona i del Cor Vivace (dir., Tomàs Rosado); l'Orquestra Universitat de Barcelona; Raül Poblet, tenor; Jordi Ricart, baix. Direcció, Carles Gumí i Prat.

24 d'octubre

Concert de música sacra i profana del renaixement espanyol, a la capella de Santa Àgata de Barcelona.

Obres de Tomás Luis de Victoria, Francisco Guerrero i Juan del Encina. Amb acompanyament de percussió de Jaume Bragulat, i flautes i violes de gamba d'alumnes de l'Escola Municipal de Música Can Ponsic (professors: Jordi Argelaga i Clara Hernàndez).

16 d'octubre

Actuació dins del III Saló de Filatèlia, a l'avinguda de la Catedral, de Barcelona. Interpretació de peces a cappella de Juan del Encina.

23 d'abril

Participació en el concert del cicle Primavera Coral 2010 a l'Espai Cultural Pere Pruna de Barcelona (actuació compartida amb els cors Signum i Jesús Maria). Interpretació d'una selecció d'obres religioses i profanes del renaixement espanyol (Juan del Encina, Guerrero, Victoria).

11 d'abril

Concert a la Capella Evangèlica Alemanya de Barcelona. Interpretació de la "Passió segons Marc" de Reinhard Keiser. Contrapunto Vocale (dir., Emili Fortea); Cor Ecumènic (dir., Carina Mora); Orquestra de Cambra del Liceu (dir. Cristoforo Pestalozzi); Ofèlia Sala, soprano; Marissa Martins, contralt;Josep Benet, tenor; Josep Pizarro, tenor; Tomàs Maxé, baix; Lluís Vila i Casañas, director.

16 de gener

Concert de Nadal a la parròquia de Sant Ildefons (Barcelona).

"Petite Messe Solennelle", de Gioachino Rossini, per a quartet solista, cor i orquestra. Contrapunto Vocale (dir., Emili Fortea); Schola Cantorum de la Universitat de Barcelona (dir., Carles Gumí); Orquestra Universitat de Barcelona; Marta Arbonès, soprano; Eulàlia Fantova, contralt; Raül Poblet, tenor;Lluís Sintes, baix; Carles Gumí i Prat, director.


2009

17 i 18 de desembre

Concerts dins el cicle Música a la Universitat, al Paranimf de la Universitat de Barcelona (Barcelona). Interpretació de la "Petite Messe Solennelle", de Gioachino Rossini, per a solistes, cor i orquestra. Amb la Schola Cantorum de la Universitat de Barcelona (dir., Carles Gumí), l'Orquestra Universitat de Barcelona i solistes vocals. Direcció, Carles Gumí i Prat.

24 d'octubre

Concert dins el cicle Catalunya Coral 2009, a l'església de Sant Feliu de Girona. Peces de Debussy, Hindemith, Lamote de Grignon, Sancho Marraco, Sans.

17 d'octubre

Concert dins del II Saló de la Filatèlia, a l'Avinguda de la Catedral de Barcelona. Peces del renaixement espanyol, sardanes d'Enric Morera, cançons tradicionals catalanes, peces de Taltabull.

setembre

Emili Fortea i Rius, nou director.

29 de juny

Al jardí de la Universitat de Barcelona. Concert Sardanes a la Universitat, juntament amb la Schola Cantorum i l'Orquestra de la Universitat de Barcelona (direcció, Carles Gumí). El Cant de la Senyera, La Santa Espina, Els Segadors.

abril i maig

Concerts de Primavera. Repertori: Bibiloni, Debussy, Hindemith, Lamote de Grignon, Sancho Marraco, Sans, Taltabull, Josep Vila, Lluís Vila.

16 de maig, dins del Concert de Primavera de l'Orfeó Martinenc, a l'església parroquial de Sant Martí del Clot de Barcelona.

10 de maig, a l'Ateneu Barcelonès.

17 d'abril, a l'Espai Cultural Pere Pruna de Barcelona.

18 de gener

Concert de Nadal a la parròquia de Sant Ildefons (Barcelona).

Primera part: Selecció de peces a cappella dels cicles: Trois chansons sur poèmes de Charles d'Orléans, de Claude Debussy; Six chansons (poemes de Rainer Maria Rilke) de Paul Hindemith; L'aire daurat (sobre versions de poemes xinesos, de Marià Manent) de Ricard Lamote de Grignon. Cançó a cau d'orella (poema de Miquel Desclot) de Josep Vila i Casañas. Contrapunto Vocale sota la direcció de Lluís Vila i Casañas.

Segona part: "Magnificat", de John Rutter, per a soprano, cor i orquestra. Amb Cantabile Cor de noies (dir., Tomàs Rosado), la Schola Cantorum de la Universitat de Barcelona (dir., Carles Gumí), l'Orquestra Universitat de Barcelona i Marta Arbonés, soprano. Direcció, Carles Gumí i Prat.


2008

17 i 18 de desembre

Concerts dins el cicle Música a la Universitat, al Paranimf de la Universitat de Barcelona (Barcelona). Interpretació del "Magnificat", de John Rutter, per a soprano, cor i orquestra. Amb Cantabile Cor de noies (dir., Tomàs Rosado), la Schola Cantorum de la Universitat de Barcelona (dir., Carles Gumí), l'Orquestra Universitat de Barcelona i Marta Arbonés, soprano. Direcció, Carles Gumí i Prat.

setembre

Nova presidenta, Lali Roselló.

16 de maig

Concert dins el cicle Maig Coral del Barcelonès, a l'Església de l'Oratori de Sant Felip Neri (Barcelona). Interpretació dels "Liebeslieder-Walzer" (Valsos amorosos), per a cor i piano a quatre mans, de Johannes Brahms. Amb Dolors Cano i Montserrat Cabero, piano. Direcció, Lluís Vila.

 

 

Foto desè aniversari
Foto: Platz

 

5 d'abril

Concert del Desè Aniversari, a l'Auditori Eduard Toldrà del Conservatori Municipal de Música (Barcelona). Música coral germànica del segle XIX: 5 cançons per a cor i piano, de Franz-Joseph Haydn; "Mirjams Siegesgesang" (Cant triomfal de Míriam), cantata per a soprano, cor i piano, de Franz Schubert; "Mein Herz erhebet Gott" (Magnificat), per a cor i solistes, de Felix Mendelssohn; i "Liebeslieder-Walzer" (Valsos amorosos), cicle de 18 cançons per a cor i piano a quatre mans, de Johannes Brahms. Amb Dolors Cano i Montserrat Cabero, piano, i Ana Belén Gómez, soprano. Direcció,Lluís Vila.


2007

19 i 20 de desembre

Concerts de Nadal al Paranimf de la Universitat de Barcelona (Barcelona). Interpretació de l'oratori "La Nit de Nadal" de Joan Lamote de Grignon. Amb la Schola Cantorum, la Coral de la Facultat de Física, la Coral Infantil Els Picarols, l'Orquestra de la Universitat de Barcelona, Marta Arbonés, soprano, iLluís Sintes, baríton, sota la direcció de Carles Gumí.

4 d'octubre

Concert a l'auditori de l'ONCE (Barcelona). Peces de música germànica per a cor mixt i piano (Haydn, Brahms), música coral catalana i espanyola (Brudieu, Taltabull, Morera, anònims). Amb Dolors Cano, piano.

18 de maig

Concert dins el cicle Maig Coral del Barcelonès, a l'Església de l'Oratori de Sant Felip Neri (Barcelona). Interpretació de la cantata "Mirjams Siegesgesang" per a soprano, cor i piano, de Franz Schubert, amb Araceli Esquerra, soprano, i Daniela de Marchi, piano, sota la direcció de Meritxell Gallès, directora convidada.

14 de maig

Participació en una audició oberta de la ESMUC a la Sala Tete Montoliu de l'Auditori (Barcelona). Interpretació de la cantata "Mirjams Siegesgesang" per a soprano, cor i piano, de Franz Schubert, amb Ana Belén Gómez, soprano, i Daniela de Marchi, piano, sota la direcció de Meritxell Gallès, directora convidada.

3 de febrer

Concert en commemoració del 250 aniversari del naixement de W. A. Mozart (27 de gener de 1756) al Teatre La Sala de Rubí. Interpretació de laCantata nupcial "Der Herr denket an uns" de J. S. Bach i les Litaniae de venerabili altaris sacramento de Mozart. Solistes: Maria José Perelló, soprano,Marisa Roca, mezzosoprano, Josep Benet, tenor, i Jordi Boltes, baix. Orquestra de Castellbisbal. Direcció: Lluís Vila.

7 de gener

Concert de Nadal a la Parròquia de Sant Ildefons (Barcelona). Cançons de Nadal de tots els temps.


2006

octubre

Lluís Vila i Casañas es fa càrrec de la direcció.

8 d'octubre

Concert de Festa Major a Rocallaura (Urgell). Música del renaixement per a cor amb glosses instrumentals a càrrec de Josep Benet (orgue) i Clara Hernàndez (viola da gamba), i peces nadalenques del Cançoner d'Uppsala.

19 de maig

Participació al Maig Coral del Barcelonès a l'Oratori de Sant Felip Neri de Barcelona. Romances i Balades de Schumann.

6 de maig

Participació a la XXI Mostra de Cant Coral de Granollers. Selecció de Romances i Balades de Schumann.

15 de gener

Concert de Nadal a la Parròquia de Sant Ildefons (Barcelona). Peces nadalenques del Cançoner d'Uppsala i una selecció de Romances i Balades de Schumann


2005

9 d'octubre

Concert de Festa Major a Rocallaura (Urgell). Repertori Marià, Romances i Balades de Schumann, i dues sardanes.

16 d'abril

Interpretació de la Passió segons Sant Joan de J. S. Bach al Teatre La Sala de Rubí. Solistes: Maria Teresa Vert, soprano, Marisa Roca, mezzosoprano,Josep Benet, tenor, Marc Canturri, baix. Orquestra de Corda Terrassa 48 i altres instrumentistes. Direcció: Josep Benet. CONTACTE.


2004

19 de desembre

Concert de Nadal a Sant Ildefons. Cançons de Nadal de tots els temps.

juliol

Nou president, Jordi Roselló.

12 de juny

Participació al Maig Coral del Barcelonès amb obres de temàtica Mariana.

30 de maig

Homenatge a la Vellesa organitzat per l'Ajuntament d'Alella: participació en la missa del diumenge matí.


2003

20 de desembre

Concert de Nadal a Sant Ildefons, juntament amb el Cor de Cambra del Vallès Oriental. Obres del Llibre Vermell de Montserrat, Encina, Guerrero, Poulenc, Villalobos, Taltabull.

30 d'octubre

Interpretació de la Missa en Do Major de Beethoven, al Paranimf de la UB, juntament amb l'orquestra i el cor de la UB, sota la direcció de Carles Gumí.

21 de juny

Participació a la Festa de la Música i clausura del XIX Maig Coral del Barcelonès: Missa en Do Major, op. 86 de L. van Beethoven, a l'Auditori, juntament amb l'orquestra i el cor de la UB i cantaires de la delegació del Barcelonès de la FCEC, sota la direcció de Carles Gumí.

1 de juny

Concert del Vè Aniversari a Sant Ildefons. Obres de Rheinberger, Brahms, Taltabull.


2002

setembre

Josep Benet es fa càrrec de la direcció.

juliol

Nou president, Jordi Casso.

15 de juny

Participació al Maig Coral del Barcelonès amb l'orquestra de cambra Terrassa 48. Obres de Rheinberger.

16 de maig

Concert dins la XIX Setmana de Cant Coral a L'Hospitalet de Llobregat, al Centre Cultural Barradas. Música anterior a Bach i de Rheinberger, amb l'orquestra de cambra Terrassa 48.

24 de febrer

Actuació com a Cor Pilot al Curs de Direcció de la FCEC impartit per Lluís Vila, amb la Missa de Stravinsky.

13 de gener

Concert de Nadal a Sant Ildefons.

 

Foto Sant Ildefons

 


2001

22 de desembre

Concert Extraordinari de Nadal a l'Ateneu Barcelonès. Música anterior a Bach.

maig

Interpretació de l'òpera Dido i Enees de H. Purcell, en versió de concert, amb la Jove Orquestra de Figueres, al Teatre Jardí de Figueres (dia 5), al Paranimf de la UB (dia 10), a l'església de Santa Anna de Barcelona (dia 12) i al pati de la Diputació de Girona (dia 15).

18 i 25 de febrer

Actuació com a Cor Pilot al Curs de Direcció de la FCEC impartit per Lluís Vila, amb la Missa de Schubert (Sanctus i Agnus Dei) i un motet de Buxtehude.

12 de febrer

Concert a l'espai cultural Pere Pruna, dins les festes de Sta. Eulàlia del districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona.

10 de gener

Interpretació de la Missa en Sol Major de F. Schubert, juntament amb el cor de la UB i l'orquestra The Chamber Strings of Melbourne, sota la direcció de Christopher Martin, al Paranimf de la UB.


2000

19 de desembre

Cantada a la Festa de Nadal del grup Invidents de la Fundació Mediterrània.

16 de desembre

Concert de Nadal a Sant Ildefons juntament amb el Cor Ariadna.

juny

Concert al Cercle Catòlic de Gràcia juntament amb la coral La Fuga.

maig

Participació al Maig Coral del Barcelonès amb obres de Haydn, Brahms, Mendelssohn, Oltra i Morera.

març

Es legalitza el cor com a entitat sense afany de lucre i s'inscriu al registre d'associacions de la Generalitat de Catalunya.

El cor és admès a la Federació Catalana d'Entitats Corals (FCEC) com a membre de ple dret.

febrer

Acolliment de la Coral 25 de Julho de Porto Alegre (Brasil).

23 de gener

Concert a la capella de Santa Àgata de la Plaça del Rei juntament amb el Grup Coral Quòdlibet de Molins de Rei.


1999

desembre

Es trasllada el local d'assaig a la parròquia de Sant Ildefons de Barcelona.

novembre

Leonor Ràfols, nova presidenta.

setembre

Elisenda Carrasco es fa càrrec de la direcció del cor.

juny

Interpretació del Requiem de W.A. Mozart juntament amb l'orquestra simfònica del Conservatori Professional Municipal de Música de Lleida i el cor de la Universitat de Barcelona (UB), sota la direcció de Glòria Nogué, a l'auditori Enric Granados de Lleida (dia 19) i a l'Auditori de Barcelona (dia 20).

març

Peter Bacchus es fa càrrec provisionalment de la direcció.


1998

desembre

Concert de Nadal a l'Església de l'Esperança de Barcelona.

maig

Participació al Maig Coral del Barcelonès, a l'església de Santa Anna, amb els motets Jesu meine Freude i Lobet den Herrn de J.S. Bach, amb l'acompanyament de Neil Cowley a l'orgue.

26 d'abril

Primer concert a l'església parroquial de Sant Miquel de Molins de Rei, juntament amb Quòdlibet Grup Coral.

març

El cor adopta el nom de Contrapunto Vocale.


1997

setembre

Es funda el Cor. Comencen els assaigs, a l'aula 109 del Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona (c. Bruc), sota la direcció de Francesc Guillén.

La presidenta és Elena Bullich.

 

Comparteix

Submit to FacebookSubmit to Twitter