Simfonia núm. 2, op. 52 "Lobgesang", de Felix Mendelssohn

1. Maestoso con moto - Allegro escoltar
2. Allegretto un poco agitato escoltar
3. Adagio religioso escoltar
4. Cor: Alles was Odem hat, lobe den Herrn
   Soprano: Lobe den Herrn, meine Seele
escoltar
5. Tenor: Sagt es, die ihr erlöset seid
             Erzählet unsre Tränen in der Zeit der Not
escoltar
6. Cor: Sagt es, die ihr erlöset seid escoltar
7. Sopranos I, II: Ich harrete des Herrn escoltar
8. Tenor: Stricke des Todes hatten uns umfangen escoltar
9. Cor: Die Nacht ist vergangen escoltar
10. Coral: Nun danket alle Gott escoltar
11. Soprano, tenor: Drum sing' ich mit meinem Liede escoltar
12. Cor: Ihr Völker, bringet her dem Herrn Ehre und Macht!      escoltar
   
Bis. Joia en el món (G. F. Händel, harm. Carles Gumí) escoltar
 • Clica aquí per baixar una carpeta comprimida amb tots els fitxers mp3 (més de 100MB en total).

Aquest enregistrament correspon al concert celebrat al Paranimf de la Universitat de Barcelona el 16 de desembre de 2011.

Intèrprets:

Contrapunto Vocale (dir., Josep Benet)
Schola Cantorum de la Universitat de Barcelona (dir., Carles Gumí)
Cor de la Universitat de Barcelona (dir., Jordi-Lluís Rigol)
Membres del Cor Vivace (dir., Tomàs Rosado)
Orquestra Universitat de Barcelona
Marta Arbonés, soprano
Roser Valdivieso, soprano
Josep Benet, tenor
Carles Gumí i Prat, director

Actualment està oberta l'admissió de cantaires a totes les cordes.

SI VOLS CANTAR A CONTRAPUNTO VOCALE HAS DE SABER QUE:

 • Hauràs d'assistir a un o dos assaigs en règim de prova (també per la teva banda: per veure si t'agrada l'ambient, el règim de treball, etc.), i el Director avaluarà les teves condicions vocals i el teu nivell de solfeig.
   
 • Els nostres assaigs ordinaris són els dimecres de 9 a 11 de la nit, als locals de la Parròquia de Sant Ildefons de Barcelona (carrer dels Madrazo 92, entre Aribau i Muntaner; mapa a Google).
   
 • El calendari d'assaigs i concerts, normalment, és de començaments de setembre a finals de juny.
   
 • Si un dimecres és festiu, o per algun altre motiu no es pot fer l'assaig, es fa un assaig extraordinari un altre dia de la setmana.
   
 • Ocasionalment, en la preparació de programes més difícils o extensos, es pot haver de fer algun assaig intensiu en dissabte o diumenge.
   
 • L'admissió a Contrapunto Vocale comporta el compromís d'assistir a tots els assaigs i concerts (òbviament, excepte causes de força major) i d'aportar una petita quantitat mensual per a cobrir les despeses fixes del cor.

 

Als apartats corresponents podràs veure el nostre repertori passat i la previsió de concerts segons el repertori que estem assajant actualment.

Per demanar de cantar a CONTRPUNTO VOCALE omple el formulari

Pau Jorquera i Bordonau  (2012-2014)

Dirigí el cor infantil de l'Escola Ntra. Sra. de Lourdes, amb el que obtingué reconeixements del Departament d'Ensenyament de la Generalitat. Dirigí també el cor infantil El Virolet, la Societat Coral Il·lustració Artística de Sant Quirze del Vallès, el Cor Albada de Granollers, el Cor Diaula de Barcelona, el Grup Coral Hortai la Coral Sinera, amb la qual guanyà el segon premi al Festival Internacional de Música Coral a Malgrat de Mar, en l'edició de l'any 2012. Amb aquests cors ha interpretat obres com L'Oratori de Nadal de C. Saint-Saëns, la Messe de Minuit de M. A. Charpentier, el Glòria d'A. Vivaldi i la cantata BWV 131 de J. S. Bach.Nascut a Barcelona el 1982, inicià els estudis musicals a l'Escola de Música de Barcelona i, posteriorment, a l'Escola de Música La Guineu

Cursà estudis de percussió amb Ignasi Vila. Ha rebut gran part de la seva formació musical dels mestres Ramon Porter i Johan Duijck. Ha estudiat la Llicenciatura Superior de Direcció de Cor a L'ESMUC amb Johan Duijck, Josep Vila i Mireia Barrera; també ha realitzat diversos cursos amb Xavier Puig, Josep Prats, Xavier Sans, Emilio de la Linde, Poire Vallvé, entre d'altres. Ha estudiat cant amb els professors Francesc Garrigosa i Marta Cordomí. És Llicenciat en Direcció de Cor per l'ESMUC i Diplomat en Magisteri, en l'especialitat d'Educació Musical, per la UAB.

Amb 29 anys obtingué el reconeixement del jurat com a millor director del Festival Internacional de Música Coral de Malgrat de Mar. Fou el director musical de l'enregistrament de la cantata per cor infantil Al ball, sense un badall, publicada dins la col·lecció Acuitacantar. Ha composat dues cantates per cor mixt, cor infantil i acompanyament instrumental, una cantata per cor infantil, i diverses cançons i arranjaments per cor a cappella. Ha treballat de professor de música i religió d'Educació Secundària al Col·legi Immaculada Concepció de Lloret de Mar, fundant-ne el Cor de Secundària.

És cofundador, amb Daniel Tarrida, del projecte participatiu Bach zum Mitsingen i del primer Festival Bach de Barcelona, Bachcelona.

Josep Benet  (2002–2006 i 2011-2012)

Fou soprano solista a l'Escolania de Montserrat, on romangué cinc anys. Prosseguí estudis de solfeig, harmonia, contrapunt, teoria, piano (amb Sofia Puche) i violí (amb Xavier Turull) al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, on obtingué el Títol de professor de Cant l'any 1980. També fou deixeble d'Àngel Soler i treballà posteriorment amb les tècniques de Monique Deschaussées. Treballà el cant amb Jordi Albareda i últimament amb Francesc Lázaro. Realitzà estudis a la Musikhochschule de Múnic, on fou becat per la Fundació Alexander von Humboldt. Així mateix, s'inicià en la pedagogia del cant al Centre de Música Antiga del Conservatori Popular de Ginebra l'any 1981, i l'exerceix a l'Escola de Música de Granollers i ho ha fet durants dos cursos al Conservatori Professional de Badalona.

Integrant o col·laborador de grups com Dulcis Harmonia, Ars Musicae, Hespérion XX, Clemencic Consort, La Colombina, Concerto Italiano, La Chapelle Royale, Les Arts Florissants, Al Ayre Español, etc. o d'orquestres com la Ciutat de Barcelona, del Teatre Lliure, de Valladolid, de les Balears, Solistes de Moscou, Simfònica del Vallès, Sinfónica de Euskadi, de Granada, etc., desenvolupa la seva activitat concertística com a cantant. El seu repertori l'integra música compresa entre els inicis de l'edat mitjana i diversos autors clàssics del segle XX com Stravinsky, Britten, Gerhard o Berio. Ha estat especialment aplaudida per la crítica la seva interpretació de Bach. La seva activitat concertística s'ha desenvolupat a la major part d'Europa en el marc de prestigiosos festivals, i a llocs puntuals d'Amèrica i d'Israel. Ha realitzat enregistraments discogràfics per a diverses companyies europees i per la ràdio i la televisió, tant a Catalunya com a l'estranger.

 

Emili Fortea  (2009–2011)

Inicià els seus estudis musicals a l'Escola de Música de Llinars del Vallès, els continuà al Conservatori de Granollers i posteriorment al Conservatori Superior de Música de Barcelona, prosseguint amb els de direcció a l'ESMUC. També estudià violí amb Yolanda Fernández, piano amb Jordi Vilaprinyó, Antoni Besses, Frederic Gevers i Vladislav Bronevetski, i cant amb Mariona Castelar, Lambert Climent, Mireia Pintó i José Javier Viudes.

Finalitzà els estudis de grau superior de direcció de cor amb Pierre Cao i Josep Vila, havent seguit també cursos de direcció amb Frieder Bernius, Laszlo Heltay, Nestor Andrenacci i Miroslav Kosler. Des de llavors, ha seguit cursos especialitzats de direcció sobre diferents compositors: Victoria, amb Harry Christophers; Poulenc, amb Erwin List; Arvo Pärt, amb Tonu Kaljuste.

Ha dirigit L'Orfeó Badaloní, la Coral Belles Arts de Sabadell, el Cor de Cambra Odecaton, l'Agrupació Coral Matadepera i l'Orfeó Enric Morera de Sant Just Desvern. Ha estat subdirector de l'Orfeó Català de 2005 a 2010, i membre de l'equip tècnic de la Federació Catalana d'Entitats Corals.

 

 

Lluís Vila  (2006–2009)


Durant la seva trajectòria com a director, Lluís Vila i Casañas ha treballat també amb l'Orquestra Simfònica del Vallès, l'Orquestra Simfònica de l'Empordà, l'Orquestra Barroca Catalana, l'Orquestra de Cambra de Cervera, el Coro de la Comunidad de Madrid, el Cor Lieder Camera, el Coro Nacional de España, l'Orfeó Universitari de València, etc. i ha estat director assistent del Cor del Gran Teatre del Liceu. Ha col·laborat amb publicacions especialitzades, com la Revista Musical Catalana i l'Österreichische Musik Zeitschrift, entre d'altres. L'any 2000 va assumir la direcció musical i artística de la Coral Sant Jordi, de Barcelona. Ha donat nombrosos cursets de direcció de cor, i és professor d'aquesta disciplina a l'Escola Superior de Música de Catalunya.Lluís Vila i Casañas va néixer a Sabadell el 1959. Als 10 anys va entrar a l'Escolania de Montserrat on va estudiar violí, piano i cant. Ben aviat va entrar en contacte amb el món de la direcció amb la Coral Belles Arts de Sabadell. Més tard, i durant 4 anys, va ser director titular del Coro Príncipe de Asturias, d'Oviedo; durant aquesta etapa va tenir els primers contactes amb la direcció d'orquestra professional.

El 1989 es va traslladar a Viena per a realitzar els estudis de direcció a l'Escola Superior de Música d'aquesta ciutat, amb els mestres Karl Österreicher, Günter Theuring i Leopold Hager, becat per diferents institucions espanyoles i austríaques. Es va llicenciar 5 anys més tard en direcció d'orquestra i de cor. Les nombroses possibilitats professionals que li oferia la ciutat de Viena el van retenir en aquesta ciutat 5 anys més durant els que, ja com a director format, va ser mestre de capella de la Mariahilf de Viena i va dirigir altres formacions corals i orquestrals austríaques. En el camp de la música antiga va realitzar produccions amb diverses orquestres d'instruments originals. També durant aquests anys va ser membre del cor vienès Arnold Schönberg, amb el que va participar en nombrosos concerts i enregistraments.

 

Elisenda Carrasco  (1999–2002)


El cant coral infantil ha estat un dels àmbits que més ha aprofundit i desenvolupat. Per aquest motiu és convidada regularment als cursos de l'ICE, Universitat de les Illes Balears i arreu de la península. És professora dels cursos de direcció que organitza la FCEC i també ha estat convidada als ateliers organitzats per Europa Cantat i per Arbeitskreis Musik in der Jugend a Wolfenbüttel (Alemanya). Elisenda Carrasco va crear l'any 2002, conjuntament amb el director d'escena i dramaturg Marc Rosich, la companyia La Trattoria Lírica, estrenant Il geloso Schernito al Teatre Malic de Barcelona, i presentant-ho a la Fira del Teatre de Tàrrega. Ha preparat els cors i solistes del projecte Òpera a secundària que organitza el Gran Teatre del Liceu conjuntament amb l'IMEB, estrenant l'òpera Regals a Barcelona, al Teatre Lliure.

Ha dirigit durant més de deu anys el Cor infantil de Sant Cugat i el Cor infantil de l'Orfeó Català. També és la directora del cor de cambra femení Voxalba, on treballa amb una especial atenció el repertori del segle XX.Va fer els estudis musicals al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, on obtingué els Títols Superiors d'Harmonia, Composició i Instrumentació i Direcció d'orquestra amb Josep Soler i Salvador Mas respectivament. En el camp de la direcció coral ha treballat entre d'altres amb Simon Johnson, Laszlo Heltay, Josep Prats i Pierre Cao, així com també amb els mestres Gábor Hollerung i Frihsmund a Alemanya. Va ampliar els estudis de direcció d'orquestra amb Henryk Wojnarowski i Tomasz Bugaj a l'Acadèmia Fryderyk Chopin de Varsòvia i al Conservatori de Cracòvia. Ha guanyat diversos premis de composició. Des de fa anys es dedica a la pedagogia, destacant la seva tasca al Conservatori Superior de Música del Liceu i a l'Escolania de Montserrat.

 

Peter Bacchus  (1999)


Es féu càrrec de forma provisional de la direcció de Contrapunto Vocale el març de 1999, i preparà el cor per a les interpretacions del Requiem de Mozart amb l'Orquestra del Conservatori de Lleida sota la direcció de Glòria Nogué el juny del mateix any.Polifacètic flautista, compositor, arranjador, director i professor, ha tocat com a flauta solista amb l'Orquesta de Radio y Televisión Española, l'Orquestra de Cambra del Teatre Lliure i l'Orquestra Catalana de Cambra. També actua regularment als Estats Units, el seu país d'origen, i en diversos països d'Europa.

Té diverses gravacions en CD com a intèrpret i de les seves pròpies composicions, i es mou per diferents àmbits, des de música per a la televisió fins al teatre, el jazz i la música clàssica. Va actuar com a director musical al Teatre Poliorama en la comèdia musical Cal dir-ho?, dirigida per Josep Maria Flotats, i ha estat professor artístic del Festival Internacional del College-Conservatory of Music de Cincinatti (EUA) i del Lucca Opera Theater a Itàlia.

 

 

Francesc Guillén  (1997–1999)


En els últims anys ha centrat la seva activitat professional en la direcció titular i artística de l'Orquestra de Cambra de Granollers, amb la que ha dirigit més de 250 concerts a Granollers, Barcelona (Palau de la Música Catalana, Teatre Nacional de Catalunya, Teatre Principal, Teatre Romea...), i altres ciutats del país. Va ser el primer director de Contrapunto Vocale, sol·licitat pel grup de cantaires que van fundar el cor, i hi romangué fins el març de 1999, quan d'altres obligacions professionals li ho feren incompatible.Va començar la seva formació musical amb el seu pare i a l'Escolania de Montserrat. Va estudiar violoncel, piano, orgue i cant. Després d'una curta però intensa carrera com a tenor, destacant en el repertori barroc i renaixentista, que el portà per tot Europa col·laborant amb músics com Jordi Savall, René Jacobs, Paul van Nevel, etc., inclinà les seves preferències cap a la direcció orquestral. Va estudiar amb Wilfried Boettcher i Antal Dorati al conservatori de Basilea, graduant-se el 1989. D'aleshores ençà ha dirigit òperes i concerts que l'han dut a col·laborar amb orquestres com la Basel Sinfonietta, The City of London Chamber Players, Ensemble Instrumental de Belfort (França), Barcelona 216, etc. Ha estat director durant quatre anys de l' Orquesta de Burgdorf (Suïssa). El 2002 va estrenar el musical Gaudí d'Albert Guinovart i el va enregistrar amb l'Orquestra Filharmònica de Praga.

 

Temporada 2014–2015

 

O memoriale Joan Cererols
O Crux, ave spes unica Ferran Sors
O vos omnes Pau Casals
Sanctus-Benedictus Josep Vila i Casañas
La dama de mallorca trad. mallorquina, harm. Baltasar Bibiloni 
Cançó de batre Oscar Esplà
La filla del marxant trad. catalana, harm. Manuel Oltra
La filadora trad. catalana, harm. Xavier Sans
Ton pare no té nas trad. mallorquina, harm. Baltasar Bibiloni 
Joan del riu trad. catalana, harm. Manuel Oltra 
Nadal Manuel Oltra
Tan, tan, ya vienen los reyes trad. aragonesa, harm. César Geoffray
Ring Christmas bells trad. ucraïnesa, harm. Mykola Leontovich  
El noi de la mare trad. catalana, harm. Ernest Cervera
Wir danken dir, Herr Gott  Samuel Scheidt
Deutsches Magnificat Samuel Scheidt
Wie lieblich sind deine Wohnungen  Johann Hermann Schein
Was betrübst du dich meine Seele  Johann Hermann Schein
Ad Dominum cum tribularer Heinrich Schütz
Selig sind die Toten Heinrich Schütz
Oh, happy day Edwin Hawkings, arr. Mario Thürig 
Caresse sur l'océan Christophe Barratier / Bruno Coulais 
Cerf volant Christophe Barratier / Bruno Coulais 
Alleluia Wolfgang Amadeus Mozart

 

Temporada 2013–2014

Chandos Anthem núm. 11 (part)  Georg Friedrich Händel 
Ave verum Wofgang Amadeus Mozart 
Allelujah Georg Friedrich Händel
Jesus bleibet meine freude (coral)  Johann Sebastian Bach 
Gloria (part) Antonio Vivaldi
La sardana de les monges  Enric Morera
El rossinyol trad. catalana, harm. Ernest Cervera 
Magnificat Carl Philipp Emanuel Bach
Lobet den Herrn Johann Sebastian Bach
Cantate Domino Valentí Miserachs
La pastora Caterina  trad. catalana, harm. Antoni Pérez-Moya 
El cant dels ocells  trad. catalana, harm. Lluís Millet
El noi de la mare  trad. catalana, harm. Ernest Cervera 
Jubilate Deo Lászlo Halmos
Psalm 121  Zoltán Kodály
Recordare Lajos Bárdos
Audi flia Lajos Bárdos
Popule meus  Lajos Bárdos
Pandur andandori Lajos Bárdos
Adventi ének Zoltán Kodály 
Esti dal Zoltán Kodály 
Turót eszik a cziganyi  Zoltán Kodály 
Közöntö Zoltán Kodály
Gömöri dal Zoltán Kodály 
Madrigal Cristòfol Taltabull 
Del mal que pas no puc guarir  Cristòfol Taltabull 
Magnificat Henry Purcell

 

Temporada 2012–2013

Chandos Anthem núm. 9 "O praise the Lord" G. F. Händel
Chandos Anthem núm. 11"Let God arise" G. F. Händel

 

Obres relacionades amb el Nadal
  Magnificat    Henry Purcell
  Nunc dimitis   Henry Purcell
  Ding dong! Merrily on high   arr. Charles Wood
  The holly and the ivy   arr. John Rutter
  Glory to God in the highest   Randall Thompson
  Llum de Nadal   Josep Baucells
  Fum, fum, fum!   arr. Ernest Cervera
  El noi de la mare   arr. Ernest Cervera
  Joia en el món   G. F. Händel
  Adeste fideles   arr. R. F. Ynera

 

Altres peces
Now is the month of Maying    Thomas Morley  
April is in my Mistress' face   Thomas Morley  
Come again   John Dowland  

 


Temporada 2011–2012

Simfonia núm. 2 op. 52 "Lobgesang" F. Mendelssohn

Gran Missa en Do menor, KV 427 W. A. Mozart

Missa núm. 2 en Sol Major, D 167 F. Schubert

Madrigals anglesos dels segles XVII i XVIII

  Now is the month of Maying    Thomas Morley
  Rest, sweet Nymphs   Francis Pilkington
  April is in my Mistress' face   Thomas Morley
  Flow, my tears   John Dowland
  About the Maypole   Thomas Morley
  The silver swan   Orlando Gibbons
  O lusty May   David Melvill
  Come again   John Dowland
  Adew sweet Amarillis   John Wilbye
  Now, o now I needs must part   John Dowland

 

Música americana del segle XX
  Ampla riba (Deep river)     Espiritual negre
  Gronxa'm estel daurat   Espiritual negre
  La nit (Blue moon)   Richard Rogers
  Shenandoah   popular, arr. James Erb
  Somewhere   Leonard Benstein
  Summertime   George Gershwin
  Vell pelegrí   Espiritual negre

 

Altres peces
  A l'horta del meu pare     tradicional, arr. A. Pérez Moya
  Ave verum corpus   W. A. Mozart
  Brindis   W. A. Mozart
  Canticorum jubilo   G. F. Händel
  Cantique de Jean Racine   G. Fauré
  El rossinyol   tradicional, arr. A. Pérez Moya
  Joia en el món   G. F. Händel
  Madrigal   C. Taltabull

 


 

Temporada 2010–2011

 

Messa di Gloria Giacomo Puccini

 

Obres del renaixement espanyol
  Dindirindin Anònim
  Amor con fortuna Juan del Encina
  Ay triste que vengo Juan del Encina
  Cu cú Juan del Encina
  Fata la parte Juan del Encina
  Hermitaño quiero ser Juan del Encina
  Más vale trocar Juan del Encina
  Mi libertad en sosiego Juan del Encina
  Oy comamos y bebamos Juan del Encina
  ¿Qu'es de ti, desconsolado? Juan del Encina
  Si abrá en este baldrés Juan del Encina
  Todos los bienes del mundo Juan del Encina
  Una sañosa porfía Juan del Encina
  Ave Virgo Sanctissima Francisco Guerrero
  Niño Dios d'amor herido Francisco Guerrero
  Prado verde y florido Francisco Guerrero
  Introitus del Requiem a 4 veus de 1583 Tomás Luis de Victoria
  O magnum misterium Tomás Luis de Victoria
  O vos omnes Tomás Luis de Victoria

 

Música anglesa, sueca i americana del segle XX
  Over Hill, over Dale Ralph Vaughan Williams
  Flowering almond tree Hildor Lundvik
  Quiet rain Hildor Lundvik
  Anthony O'Daly Samuel Barber
  Help us O Lord Aaron Copland
  Moon River Henry Mancini
  Blue Moon Richard Rogers
  Summertime George Gershwin
  Somewhere Leonard Benstein
  Shenandoah popular, arr. James Erb
  Ampla riba Espiritual negre
  Gronxa'm estel daurat Espiritual negre
  Josué va conquerir Jericó Espiritual negre
  Sóc jo Senyor Espiritual negre
  Vell pelegrí Espiritual negre
  Vós sou, Senyor, la llum Espiritual negre

 

Altres peces
  Vós sou, Senyor, ma fortalesa (coral de la cantata 84) J. S. Bach
  Jesus bleibet meine Freude (coral de la cantata 147) J. S. Bach
  Canticorum jubilo G. F. Händel
  Ave Verum W. A. Mozart
  Sanctus de la Missa Alemanya F. Schubert

 


 

Temporada 2009–2010

 

Passió segons Marc Reinhard Keiser

 

Petite Messe Solennelle Gioachino Rossini

 

Obres del renaixement espanyol
  Ay linda amiga Anònim
  Dindirindin Anònim
  Ay triste que vengo Juan del Encina
  Cu cú Juan del Encina
  Más vale trocar Juan del Encina
  Oy comamos y bebamos Juan del Encina
  Todos los bienes del mundo Juan del Encina
  Una sañosa porfía Juan del Encina
  Introitus del Requiem a 4 veus de 1583 Tomás Luis de Victoria
  O vos omnes Tomás Luis de Victoria

 

de: Trois Chansons (Charles d'Orléans) Claude Debussy
Dieu! qu'il la fait bon regarder

 

de: Six chansons (Rainer Maria Rilke) Paul Hindemith
I. La Biche
II. Un Cygne
III. Puisque tout passe
V. En Hiver

 

de: L'aire daurat (versions de poemes xinesos, de Marià Manent) Ricard Lamote de Grignon
1. Poema antic
3. Festí nocturn
5. L'amada morta

 

Sardanes i tradicionals catalanes
  El mestre tradicional / Josep Sancho Marraco
  El rossinyol tradicional / Antoni Pérez Moya
  En Pere Gallerí tradicional / Xavier Sans i Fortuny
  La sardana de les monges Àngel Guimerà / Enric Morera
  L'Empordà Joan Maragall / Enric Morera
  L'hereu Riera tradicional / Josep Cumellas Ribó
  Les fulles seques Àngel Guimerà / Enric Morera
  Ton pare no té nas tradicional / Baltasar Bibiloni

 

Altres peces
  Ave Verum W. A. Mozart
  Madrigal Pere Serafí / Cristòfol Taltabull

 


 

Temporada 2008–2009

 

Magnificat John Rutter

 

de: Trois Chansons (Charles d'Orléans) Claude Debussy
Dieu! qu'il la fait bon regarder
Yver, vous n'estes qu'un villain

 

Six chansons (Rainer Maria Rilke) Paul Hindemith
I. La Biche
II. Un Cygne
III. Puisque tout passe
IV. Printemps
V. En Hiver
VI. Verger

 

L'aire daurat (versions de poemes xinesos, de Marià Manent) Ricard Lamote de Grignon
1. Poema antic
2. D'ençà que ella partí
3. Festí nocturn
4. Missatge
5. L'amada morta

 

Altres peces
  Cançó a cau d'orella Miquel Desclot / Josep Vila i Casañas
  Cançó de l'enfadós Guerau de Liost / Cristòfol Taltabull
  El cant de la senyera Joan Maragall / Lluís Millet
  El mestre tradicional / Josep Sancho Marraco
  Els segadors tradicional / Josep Viader
  En Pere Gallerí tradicional / Xavier Sans i Fortuny
  La Santa Espina Àngel Guimerà / Enric Morera
  Madrigal Pere Serafí / Cristòfol Taltabull
  Records Àngel Guimerà / Lluís Vila i Casañas
  Ton pare no té nas tradicional / Baltasar Bibiloni

 


 

Temporada 2007–2008

 

5 cançons per a cor i piano, Hob XXVc Franz-Joseph Haydn
Die Beredsamkeit
Alles hat seine Zeit
Die Harmonie in der Ehe
Der Augenblick
Der Greis

 

Liebeslieder-Walzer, cicle de 18 cançons per a cor i piano a quatre mans, op. 52 Johannes Brahms

 

Magnificat (Mein Herz erhebet Gott), motet per a cor i solistes, op. 69, Nr.3 Felix Mendelssohn

 

Cantata "Mirjams Siegesgesang" per a soprano, cor i piano, D 194 F. Schubert

 

Oratori "La Nit de Nadal" Joan Lamote de Grignon

 

Música coral catalana i espanyola
Fantasiant amor Ausiàs March / Joan Brudieu
Verbum caro Cançoner del Duc de Calàbria
Dadme albricias Cançoner del Duc de Calàbria
Riu, riu, chiu Cançoner del Duc de Calàbria
Madrigal Pere Serafí / Cristòfol Taltabull
Les fulles seques Àngel Guimerà / Enric Morera
La sardana de les monges Àngel Guimerà / Enric Morera
El cant dels ocells Harm. Enric Ribó
El rossinyol Harm. Enric Ribó

 


 

Temporada 2006–2007

 

Cantata "Mirjams Siegesgesang" per a soprano, cor i piano, D 194 F. Schubert

 

Cantata nupcial "Der Herr denket an uns", BWV 196 J. S. Bach

 

Litaniae de venerabili altaris Sacramento, KV 243 W. A. Mozart

 

Peces del renaixement italià i espanyol
Ancor che col partire Cipriano da Rore
Dios inmortal Francisco Guerrero
Dolci son le quadrella Luca Marenzio
Douce memoire Pierre Sandrin
O felici occhi miei Jacques Arcadelt
Prado verde y florido Francisco Guerrero
Què farem del pobre Joan Mateu Fletxa (atr.)
Soledad tengo de ti Juan Vásquez
Vorrei mostrar, madonna Andrea Gabrieli

 

Cançons de Nadal de tots els temps
En Belén tocan a fuego trad. de Burgos, harm. E. Cervera
Tan tan ya vienen los Reyes trad. aragonesa, harm. C. Geoffray
Fuentecilla que corres villancico andaluz, harm. E. Cifre
Es ist ein Ros entsprungen Michael Praetorius
Nadal trad. menorquina, harm. B. Bibiloni
Ball rodó trad. catalana, harm. F. Mompou
La llum de l'estrella trad. catalana, harm. Ll. Vila
El Noi de la mare trad. catalana, harm. E. Toldrà
Cançó dels tres reis J. Alcaraz (poema de J. Argenté)

 

Peces Nadalenques del Cançoner del Duc de Calàbria (1556)
Dadme albricias
Riu, riu, chiu
Soleta y verge estich
No la devemos dormir
Yo me soy la morenica
Verbum caro
Elà, don, don

 

Altres
La Sardana de les Monges Àngel Guimerà / Enric Morera
Ave Verum W. A. Mozart
Alleluja H. Purcell
They shall be as happy H. Purcell
Ave Maria T. L. de Victoria
Sanctus F. Schubert
Jesus bleibet meine Freude J. S. Bach
Panis Angelicus C. Franck
Virolai J. Verdaguer / J. Rodoreda
Canticorum Jubilo G. F. Händel

 


 

Temporada 2005–2006

 

Programa Marià

 

O Virgo splendens Llibre Vermell de Montserrat
Ave Maria Tomás Luis de Victoria
Ave Virgo sanctissima Francisco Guerrero
Regina Coeli laetare F. Rodrigues Esteves
Salve Regina Francis Poulenc
Ave Maria Heitor Villalobos

 

Romanzen und Balladen (una tria) Robert Schumann

 

Der Schmid Ludwig Uhland
Die Nonne (desconegut)
Der Sänger Ludwig Uhland
Brautgesang Ludwig Uhland
Heidenröslein Johann Wolfgang con Goethe
Im Walde Joseph von Eichendorff
John Anderson Robert Burns
Der Bänkelsänger Willi Robert Burns
Der Traum Ludwig Uhland
Sommerlied Friedrich Rückert
Romanze vom Gänsebuben O. v. d. Malsburg

 

Peces Nadalenques del Cançoner del Duc de Calàbria (1556)

 

Dadme albricias
Rey a quien reyes adoran
Riu, riu, chiu
Soleta y verge estich
No la devemos dormir
Gózate Virgen sagrada
Yo me soy la morenica
Verbum caro
Elà, don, don

 

Peces del renaixement italià i espanyol

 

Dolci son le quadrella Luca Marenzio
Non vidi mai dopo notturna pioggia Luca Marenzio
Vorrei mostrar, madonna Andrea Gabrieli
Ancor che col partire Cipriano da Rore
Soledad tengo de ti Juan Vásquez
Prado verde y florido Francisco Guerrero
Dios inmortal Francisco Guerrero
Què farem del pobre Joan Mateu Fletxa (atr.)
Alta Reyna soberana (del Cançoner del Duc de Calàbria)

 

Altres

 

Les fulles seques Àngel Guimerà / Enric Morera
L'Empordà Joan Maragall / Enric Morera

 


 

Temporada 2005–2005

 

Passió segons Sant Joan J. S. Bach

 

Programa Marià i nadalenc

 

O Magnum Mysterium T. L. de Victoria
Hermosísima María Juan Vásquez
Mein Herz erhebet Gott (Magnificat) F. Mendelssohn
La Verge s'està en cambreta C. Taltabull
Tan tan ya vienen los Reyes Trad. aragonesa, harm. C. Geoffray
A la nanita Trad. andalusa, harm. E. Cifre
Nadal Trad. menorquina, harm. B. Bibiloni
El noi de la mare Trad. catalana
Santa Nit F. X. Gruber

 


 

Temporada 2003–2004

 

Missa en Do Major L. Van Beethoven

 

Programa Marià i nadalenc

 

O Virgo splendens Llibre Vermell de Monstserrat
Mariam matrem virginem Llibre Vermell de Monstserrat
Hermosísima María Juan Vásquez
Ya no quiero tener fe Juan del Encina
Ave maris stella Tomás Luis de Victoria
Ave Virgo sanctissima Francisco Guerrero
Regina caeli laetare J. Rodrigues Esteves
Motette Felix Mendelssohn
Ave Maria Heitor Villalobos
Salve regina Francis Poulenc
La Verge s'està en cambreta Cristòfol Taltabull
Nit de Nadal Cristòfol Taltabull
En Belén tocan a fuego Popular, harm. Ernest Cervera

 


 

Temporada 2003–2002

 

Missa en Do Major L. Van Beethoven

 

Cinc Motets op. 40 J. G. Rheinberger

 

1. Ich liebe, weil erhöret der Herr
2. Warum toben die Heiden
3. Der Herr erhöre dich
4. Es spricht der Tor in seinem Herzen
5. Frohlocket ihr Gerechten

 

Sis cançons op. 93a Johannes Brahms

 

1. Der bucklichte Fiedler
2. Das Mädchen
3. O süsser Mai
4. Fahr wohl
5. Der Falke
6. Beherzigung

 

Sis cançons Cristòfol Taltabull

 

Del mal que pas no puc guarir J. Roiç de Corella
Nit de Nadal Guerau de Liost
Madrigal Pere Serafí
Balada Pere Serafí
Març I Josep Carner
Cançó de l'enfadós Guerau de Liost

 


 

Temporada 2001–2002

 

Missa en Sol Major F. Schubert

 

Música anterior a J. S. Bach

 

O magnum misterium T. L. de Victoria
Ave Maria T. L. de Victoria
O rossignol C. Monteverdi
Wie lieblich sind deine Wohnungen J. H. Schein
Wir danken dir, Herr Gott S. Scheidt
Ad Domimum cum tribularer H. Schütz
Maginficat G. Gabrielli

 

Nadales

 

Les bèsties al naixement Popular, harm. X. Sans
El dimoni escuat Popular, harm. J. Vila
Tan, tan! Ya vienen los reyes Popular, harm. C. Géofray
El noi de la mare Popular, harm. E. Cervera
Joia en el món G. F. Händel
Fum, fum, fum Popular

 

Quatre obres J. G. Rheinberger

 

Stabat Mater
Ich liebe, weil erhöret der Herr
Warum toben die Heiden
Der Herr erhöre dich

 

Altres

 

Vos sou, Senyor, ma fortalesa J. S. Bach
Canticorum jubilo G. F. Händel
Ave verum corpus W. A. Mozart
Sanctus F. Schubert
Virolai J. Rodoreda
Per tu jo cantaria N. Meystre / W. R. Willisegger

 


 

Temporada 2000–2001

 

Missa en Sol Major F. Schubert

 

Dido i Enees (versió de concert) H. Purcell

 

Altres

 

Ave Maria T. L. de Victoria
Ave Maria J. Busto
Ave Maria O. György
Hodie Christus natus est F. Poulenc
Canticorum G. F. Händel
Al·leluia H. Purcell
Ave verum corpus W. A. Mozart
Joia en el món G. F. Händel
Passera sobre el mar J. M. Pladeaux
Ball rodó Popular, harm. F. Mompou
Nit de vetlla Popular, harm. S. Mas
Nadal Popular menorquina, harm. B. Bibiloni
El noi de la mare Popular, harm. E. Cervera
Pavana Anònim s. XVI
Bella de vós som amorós Anònim s. XVI

 


 

Temporada 1999–2000

 

Wie lieblich sind deine Wohnungen Johann Hermann Schein
Tu pauperum refugium Josquin Desprez
O Heiland, reiss die Himmel auf Johannes Brahms
Ubi caritas Maurice Duruflé
Tota pulchra es (?)
Hodie Christus natus est Francis Poulenc
Nit de vetlla Popular, harm. S. Mas
Allà sota una penya Popular

 


 

Temporades anteriors

 

En construcció . . .

Subcategories